Попитай и ще ти бъде отговорено

Здравейте приятели,

Мисията на Здравословен и щастлив живот е да даряваме здраве, щастие, изобилие и любов.

Вие може да зададете въпрос – ние ще Ви отговорим със съвет.

Ако имате проблеми в различни сфери:

  • Духовно развитие
  • Секс
  • Връзки с противоположния пол
  • Финансов успех
  • Взаимоотношения с хора с труден характер
  • Как да постигнете хармония и баланс
  • Как да се справим със стреса, на базата на нашето ежедневие

Кой ще ми отговори?

Аз съм Мис Откровение,

 По образование съм дипломирана от Международна Академия на Интеграционна медицина-Русия и ординиран член  на Ministrial Board of MSIA -САЩ, по душа търсачка на щастие. Работила съм в много корпорации, като консултант и това, което правя в последните шест години е да бъда творец на мечтите си , да живея през сърцето си и да помагам на хората да живеят с лекота.

Преминала съм през много обучения и школи, като тези на Брайън Трейси, Ибрахим Асанти, Тони Робинс, Ариел Кармели, семинарите Инсайт, Академия за личен живот, множество Ошо терапии, медитации, събития на ниво „Семейни констелации”, НЛП, сътрудник към MSIA и част от различни събития и обучения в България, САЩ, Китай, Казахстан, Русия, Франция, Гърция, Тайланд и Индонезия.

 Искам да  помагам на тези, които имат нужда да споделят и търсят решения за онова, което е важно за тях. Знам,че има път на сърцето изпълнено с любов, мир и хармония, но често болката, страданието, негодуванието, омразата  ни пречат да го чуем. Мисля, че не може да има по-важно познание от познанието за себе си и не може да има по-важно пътуване от пътуване към душата си. Отговарям на въпроси в областта на личностното развитие, женска психология, психология на мъжките потребности, емоционалната интелигентност, ефективна комуникация, бизнес мотивация,продажби,адаптация към промените и трансформация на стреса, духовност и безусловна любов. Горда съм, че съм част от екипа на Здравословен и щастлив живот.

Нашата мисия е дадаряваме здраве, щастие, изобилие и любов.

Какво да направя, за да получа отговор?

Може да се свържете с мен на тел: 087 905 9793!

Цена на консултация 50 лв.

“ЗДРАВОСЛОВЕН И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ” ЕООД

IBAN: BG59STSA93000024704429

BIC: STSABGSF   ДСК

Или платете чрез