Хюман Дизайн (Дизайн на Човека)

Знанието на системата Хюман Дизайн (Дизайн на Човека) може да ви подкрепи вие искате да поеме по пътя на дълбока трансформация. Индивидуалният анализ по системата дава  разбиране за вашите конкретни дадености и таланти на базата на личната ви графика на тялото. А още по-хубавото е, че ви предоставя практически инструменти, с които вие можете да експериментирате в реалния си живот веднага след анализа.

По време на анализа вие:

– Ще се запознаете с вашата уникална енергетика и каква може да бъде нейната здравословна и нездравословна изява, и как да се справяте с разрушителния ефект от неавтентичното им (или още не-азово) проявление.

– Ще се запознаете с вашият тип аура и начина, по който е устроена да функционира, носейки ви удовлетворение, успех, умиротворение и изненада в живота.
Типът аура има специфично  устройство и своя Стратегия. Тази индивидуална Стратегия ви позволява да проявите заложбите си и ви освобождава от психичното напрежение да се борите да бъдете нещо, което не сте. Тя ви дава възможността да живеете без съпротива и усещане за автентично самочувствие.

– Ще се запознаете как сте устроени да взимате правилните решения за себе си чрез така нареченият елемент Вътрешния Авторитет. Той представлява онази вградена у вас мъдрост, онзи вътрешен компас, на който винаги можете да се доверите.
– Ще се запознаете и с характера на Дефиницията във вашата графиката на тялото – така наречените жизнени сили (или канали), които представляват вашите силни страни, вашият хареактер, вашето Автентично Аз.

Основната цел на Хюман Дизайн анализа е върху практичното приложение на информацията, която ще получите, и как тя може да внесе осезаема промяна в качеството на живота ви.

Ще ви получите практически инструменти, които да ви подпомагат в процеса на трансформация в ежедневието ви. Те ще насърчат вашето развитието в посока на една по-цялостна и пълноценна себереализация.

Животът е твърде кратък, твърде хубав, а в наши дни и прекалено интензивен, за да го живеете неавтентично. С вашият индивидуален Хюман Дизайн анализ вие можете да надскочите ограниченията на външното обуславяне и влияние и да изявите вашата истинска същност. Другите, и светът, се интересуват единствено от вашата уникалност!

Готови ли сте да поемете на най-необикновеното пътешествие в живота си?

Да?

Тогава вземете промо код от  info@zdravoslovenjivot.com 

с  отсъпка от редовната цена за анализза 100лв. (вместо 120 лв.)

Анализът се изпълнява от Лукреция Константинова, професионален анализатор в системата Хюман Дизайн.

Повече за Лу можете да узнаете от нейният уебсайт www.PoweredIn.net
След като вземете ващият промо код, с Лукреция можете да свържете по имейл, или телефон: 0885 38 77 88 / uniselfnet@gmailcom