Дамски превръзки Airiz – ежедневни

//Дамски превръзки Airiz – ежедневни

Дамски превръзки Airiz – ежедневни

15.00 лв.

Предимства:

  • Изключително меки, тънки и удобни, те са идеални за ежедневно поддържане на личната хигиена / и усещането за чистота.
  • Благодарение на уникалния здравословен ефект на сърцевината с кислород и отрицателни йони, те могат да се използват за поддържане на хигиената по всяко време, особено при заболявания като инфекции на пикочните канали и други, при които поддържането на личната хигиена е особено важно.

Опаковка: Дължина на ежедневните превръзки 155 мм. Пакетът съдържа 30 броя.

Описание

Дамски превръзки Airiz – ежедневни

Изчислено е, че през живота си една жена използва приблизително 15 000 броя дамски превръзки. Проучване на СЗО показва че 80% от жените по целия свят страдат от различни гинекологични проблеми, 63% от които са причинени от използването на некачествени дамски превръзки.

Дамските превръзки AIRIZ са революционен патентован продукт, който ви осигурява 8-слойна защита. Те са покрити със слой о коприна и памук и имат сърцевина с две ключови съставки по най-съвременна технология, които ви осигуряват двойни грижи I двоен комфорт.
Уникалната съставка „активен кислород”.
Активният кислород ефективно подобрява въздушната пропускливост на дамската превръзка, ускорява циркулацията на кислород и унищожава вредните бактерии.
Важността на отрицателните йони, известни и като„аниони”.
Лентичката с отрицателни йони повишава имунитета и антибактериалната устойчивост, премахва неприятните миризми облекчава напрежението и чувството на умора, така че всяка една жена да се чувства комфортно през тези дни. Патентованата лентичка с аниони в дамските превръзки AIRIZ освобождава до 6100 отрицателни йони на куб. см. Това е най-високата концентрация на аниони в дамски превръзки изобщо.

Опаковка: Дължина на ежедневните превръзки 155 мм. Пакетът съдържа 30 броя.

error: Content is protected !!