Правила пользования сайта

  1. Обща информация

Zdravoslovenjivot.com ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу «Сайт») само за лична употреба с нетърговска цел.

  1. Ограничение на отговорността

Zdravoslovenjivot.com  не носи никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да било щети включително, но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо zdravoslovenjivot.com за възможност да възникнат такива вреди.

  1. Информация от потребителите

Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до zdravoslovenjivot.com с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. Zdravoslovenjivot.com използва личната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси и така да можем да ви предоставим услуги с по-добро качество. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с вас, да ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти.

Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица.

  1. Промяна на цени

Zdravoslovenjivot.com има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на закупуване на продукта. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, zdravoslovenjivot.com има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата, която е зачертана . Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата.

  1. Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП ние от ZDRAVOSLOVENJIVOT.COM сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:

5.1. Цената на стоките е изписана С включено ДДС на страниците за представяне на съответния продукт;

5.2. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас;

5.3. Начините за Доставка са описани подробно при поръчка;

  1. Отказ от стоката

Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от три  дни от получаване на стоката в случай, че те не са използвани, не е увредена целостта на опаковката им и е запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката), в който е получена стоката. За да върнете продукта трябва да пазите «Разписката за доставка на пощенска пратка / пощенски запис» издаден от куриерската фирма.

 За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените  е-mail и телефон: 

0879 059 793, info@zdravoslovenjivot.com