Доверяват ни се изключително интелигентни, ерудирани и образовани хора, които избират  персонални програми  за откриване на първоизточника на проблема,  споделя Гергана Метева, основател на „Здравословен и щастлив живот“

– От какво зависи постигането на здравословен и щастлив живот?

– Щастлива съм, че всеки ден работя с мениджъри от различни браншове. Срещам се с банкери, финансисти, дипломати, архитекти, лекари, инженери, IT специалисти и дори победители в конкурса „’Мениджър на годината“. Всички те отдават време и внимание на първо място на здравето и инвестират в него. Намират време за постигане на хармония със себе си, семействата си и бизнес структурите, които управляват.

– Мениджърите, които инвестират в здравето си, станаха ли повече по време на пандемията?

– Да. Усеща се колективна загриженост, отговорност и хуманна среда, в която хората се свързват не само на ниво икономическа структурна единица, но и на физическо и емоционално състояние. Всеки човек е част от едно голямо семейство, не просто служител или мениджър. Засилват се интересът и употребата на БАД – биологично активните добавки.

– Как биологично активните хранителни добавки помагат за правилното функциониране на органите и баланса на енергията в организма?

– Това са вещества с минерали, витамини и билкови комплекси, получени изцяло от висококачествени естествени суровини с растителен и животински произход. Те се свързват на ниво клетка в организма и имат свойството да предават информация и да попълват липсите в организма на нужното място и в точното количество. Това най-често се случва след определена възраст или проблем. БАД имат свойството да възстановяват организма, балансират, укрепват и да му дават сили и енергия.

– Коя е най-търсената ви програма?

– Най-търсената и желана програма е „Атестиране“. Чрез този персонален метод се открива проблема и нарушението на баланса в организма на ниво органи и меридиани на здравето. Това е изключително важно, както с цел профилактика, така и възстановяване с биологично активни добавки чрез традиционната източна медицина. Доверяват ни се изключително интелигентни, ерудирани и образовани хора.

***

„Здравословен и щастлив живот“ предлага продукти с биологично активни добавки, които са с международно признание със сертификати за качество ISO 9002, FDA, GMP и са разпространени в над 220 страни. За повече информация: 0879 059 793 и www.zdravoslovenjivot.com, e-mail: info@zdravoslovenjivot.com