Здравейте, Приятели!
Днес повече от всякога е важно да задравим нашето физическо състояние. Това може да стане чрез осъзната ежедневна грижа и отговорност към нас самите.
За тази цел екипът на Здравословен и шастлив живот създаде пакет за здрав имунитет.

Нови продукти на TIENS! Повод за подарък…

TIENS Аура енергиен камък

TIENS Икан екстра

GLOW – колагенов шот

TIENS Масло от чесън с Рейши хранителна добавка

Черен чесън

Масажор за регулиране на кръвообращението TQ-D30

Озонатор за плодове и зеленчуци TQ-D34

Хидратиращ спрей за лице с водородна вода OLANSI

Хидратира кожата с обогатена с отрицателни йони вода. Има успокояващ ефект след слънчеви изгаряния.

Подходящ за всякакъв вид кожа:

1) Суха кожа: Естествена защита за кутикула.

2) Мазната кожа: ускорява и предотвратява появата на акне.

3) Чувствителна кожа: Успокоява кожата и намалява възпалението.

Водата, богата на водород или хидрогенираната вода, съдържа активни водородни йони, които действат като мощни антиоксиданти върху кожата на вашето лице и тяло. Йоните спомагат за елиминирането на свободните радикали на кислорода, които допринасят за развитието на болести и в крайна сметка са отговорни за процеса на стареене.

Водородна вода има голямо терапевтично приложение, без странични ефекти. Водородът е идеалният антиоксидант. Водородна вода хидратира кожата, подобрява нейната еластичност, стимулира и подпомага заздравяването и, има положително влияние върху акне предизвикано от бактерии.

Промоция –  Чи (Chi) пакет

Промоцията включва 5 посещения по 15 минути масаж с уреда  TIENS Вибрационен масажор + чаша водородна вода с уреда Здравословна чаша Hyper H

Научете повече за Чи и как се използва пълноценно вибрационния Масажор

Здравословна чаша Хипер-H

Здравословната чаша Хипер-H е устройство, което генерира свободни водородни съединения (H2). Пиенето на вода, богата на водород, предоставя на тялото ни допълнително водород, който циркулира в организма и реагира на свободни кислородни радикали като ги неутрализира.

 • Водородният газ или двуатомният молекулен водород е химичната формула на H2. Това е най-лекият елемент във вселената, което осигурява неговата висока клетъчна бионаличност.
 • Молекулярният водород може бързо да се разпространи дълбоко във всички клетки и митохондрии на човешкото тяло, както и лесно да премине през кръвно-мозъчната бариера. В нашите тела, функциите на водорода като антиоксидант, помагат за предотвратяване на възпаления и увреждане на клетките, предпазват ДНК и се борят с прекомерното нарастване на клетките.
 • Водородът защитава клетките от оксидативния стрес и подпомага естествените защитни сили на организма.
  Той е 863 пъти по-силен от коензим Q10, 290 пъти от катехините, 221 пъти от полифенолите и 176 пъти от витамин С.

Здравословната чаша Хипер-H, оборудвана с интилигентен микрокомпютърен контролен чип MCU, усилва електрическата верига и електролитния отвор с титан и бяло злато. Чашата доставя електроенергия в двата края на електролитна ивица, която създава електролитна водна среда за производството на вода, богата на водородни съединения. Проектирана с цветни светлини, тя свети в различни цветове в процеса на производство на вода.

НОВО CELLES TIANE – Хидра продукти с морски екстракти и екстракт от мая

M&Y HYDRA
Комбинация от естествени съставки и авангардна биотехнология, създадена от японски научноизследователски център. Микс от морски екстракти, екстракт от мая и 8 вида аминокиселини за максимална хидратация и подмладяване на кожата.

Водоразтворимият колаген, извлечен от морето, и водните молекули взаимно се привличат и по този начин се създава мощен хидратиращ ефект.

Морският колаген създава защитен филм на повърхноста на кожата, който задържа влагата в нея и тя остава хидратирана за по-дълго време.

ТЕЛАСОТЕРАПИЯ

ТЕЛАСОТЕРАПИЯ

Морската вода съдържа компоненти, които съответстват на състава на клетките, тя има същия състав като кръвната плазма. Морската вода е богата на минерали с различен химичен състав, съдържа голямо количество минерална сол, органично съединение, разтворен газ и важни микроелементи.

ФРЕНСКА МОРСКА СОЛ

ФРЕНСКА МОРСКА СОЛ

Често разглеждана като Ролс Ройса на солта, френската морска сол е известна още като „цветето на солта“. 50 г сол струва хиляди долари. Тя е богата на различни микроелементи и минерали, помага за постигнето на сияйна и ревитализирана кожа. Цветът на водата в солниците на Камарг, Южна Франция, е вълшебно розов.

ФЕРМЕНТИРАЛА МАЯ

ФЕРМЕНТИРАЛА МАЯ

По случайност, учени попаднали в пивоварна и забелязали, че хората, работещи в нея, имали бръчки по лицата, но ръцете им били все още нежни и без бръчки. Това било заради ферментиралата оризова мая, с която работели. Те провели щателно изследване, след което започнали да използват маята в козметиката.

CELLES TIANE M&Y HYDRA

All-in-One крем с морски колаген и екстракт от мая

Защитна емулсия с морски екстракти и екстракт от мая

Околоочна есенция с морски колаген и екстракт от мая

Есенция за лице с морски екстракти и екстракт от мая

Лосион за лице с венчелистчета и с морски екстракти

Почистваща пяна с морски екстракти и екстракт от мая

НОВО TIENS VIGOR SHOT мощен антиоксидант Lipo Vit C!

 TIENS VIGOR SHOT 

 мощен антиоксидант 

от Ново поколение с двойни нутри технологии и Lipo Vit C

Повишава имунитета и издръжливостта ви!

TIENS VIGOR SHOT е натурална добавка, която може да повиши имунитета и издръжливостта ви. Той е съставен от лиопозомен витамин С, създаващ мощен антиоксидант, който подпомага имунитета и помага за предотвратяване на клетъчното увреждане, причинено от токсини.

Основните съединения на VIGOR SHOT:

 • Хесперидин
 • CitriSlim, Lipo Vit C
 • Двойни нутри технологии

 Бисфлавоноидът на Хесперидин, получен от плодовете на Млад Понкан, има потенциал да блокира вирусите да навлизат в клетките на гостоприемника, чрез ACE2 рецептори, което може да предотврати инфекциите.

В западната медицина цитрусовата кора се използва като лекарство за кашлица и антивирусен и противовъзпалителен тоник. Тези свойства се приписват на конкретни биофлавоноиди като нобилетин, диосмин и особено хесперидин.

Хесперидин, основен флавоноид в цитрусовите кори, поддържа имунния отговор, чрез потискане на възпалителните цитокини.

Последните проучвания показват, че хесперидин, свързващ основните рецептори на вируса на SARS-CoV-2, може да действа в профилактиката срещу COVID-19.

 CitriSlim® е концентрирана плодова смес от неузрял Понкан – портокал, червен и бял грейпфрут, помело, лимон и ябълка.

Дозировка: – 1 саше на ден.

Полезно е да Знам…

Бъди част от голямото семейство на Тиенс и Здравословен и щастлив живот- Китай 2023г.

октомври 4th, 2023|0 Comments

Бъди част от Тиенс и участвай на нашите международни конференции и конгреси! През Септември 2023г.- 28 човека от България посетиха Китай , като награда за своя [...]

Уред за пречистване на плодове и зеленчуци TQ-D34

март 11th, 2022|0 Comments

Принципи на хидроксилните радикали и технологията за водна електролиза?   Електролизата на хидроксилна вода е технология за пречистване, която използва принципите на неселективната реакция [...]

Масажор за регулиране на кръвообращението TQ-D30

март 11th, 2022|0 Comments

Tiens Масажор за стимулиране на кръвообращението използва високочестотна вибрация, за да масажира рефлексните точки под стъпалата и дланите (рефлексотерапия), насърчавайки кръвообращението. Честотата на вибрациите, осигурена от тази машина, [...]

 • Черен чесън

TIENS Масло от чесън с Рейши

март 11th, 2022|0 Comments

Хранителна добавка в уникален състав, съчетаващ естествените лечебни свойства на суперхраната черен чесън с изобилието от хранителни вещества, присъстващи в гъбата Рейши. Черният чесън и рейши [...]

 • Биологично активно здраве

Биологично активно здраве

февруари 9th, 2022|0 Comments

Доверяват ни се изключително интелигентни, ерудирани и образовани хора, които избират  персонални програми  за откриване на първоизточника на проблема,  споделя Гергана Метева, основател на „Здравословен и [...]

 • Aпарат за балансиране на физическите и биологичните биоенергии

Aпарат за балансиране на физическите и биологичните биоенергии

май 23rd, 2020|0 Comments

Екипът на Здравословен и шастлив живот препоръчва Апаратът за балансиране на физичното и биологично електричество Джиаджун, има за цел да [...]

Мултифункционален уред TIENS за почистване на хладилник

май 23rd, 2020|0 Comments

Екипът на Здравословен и шастлив живот препоръчва Мултифункционален уред TIENS за почистване на хладилник Премахва неприятните миризми във вашия хладилник, [...]

Интересно още…

Бъди част от голямото семейство на Тиенс и Здравословен и щастлив живот- Китай 2023г.

октомври 4th, 2023|0 Comments

Бъди част от Тиенс и участвай на нашите международни конференции и конгреси! През Септември 2023г.- 28 човека от България посетиха Китай , като награда за своя труд и взеха участие в международна конференция за здраве [...]

Уред за пречистване на плодове и зеленчуци TQ-D34

март 11th, 2022|0 Comments

Принципи на хидроксилните радикали и технологията за водна електролиза?   Електролизата на хидроксилна вода е технология за пречистване, която използва принципите на неселективната реакция на окисление на хидроксилни радикали върху органични съединения. В [...]

Благодарности на Сироп Фос!

март 20th, 2020|0 Comments

Здравейте, Казвам се П.Б. на 30 години. От няколко години имах болки и тежест в корема, причинени от стомашни киселини. Болката се появяваше на гладен корем, както и няколко часа след хранене. Чувствах [...]